Tämä blogi kertoo enemmänkin kirjoista, ja heille, jotka eivät kirjoista ole kiinnostuneita, tämä blogi on roskaa.
Tämäkin laatikko kertoo kirjoista tai jostain siihen liittyvästä. Omista lukukokemuksistani.
Voin ylistää Harry Pottereita ja tässä samalla myös Pakkaskukkia (ette ole varmaan kuulleet siitä, koska se ei ole kirja vaan ficci, joka on julkaistu netissä [jatko-osa on Memory]). Ne molemmat kertovat Tylypahkalaisten elämästä, enkä voi älytä edes koko elinikänäni, miten J. K. Rowling on pystynyt, voinut, osannut tai mitenkään muuten kehittänyt niin hyvän kirjasarjan, joka lähestyy loppuaan Suomessa. Artemis Fowl- sarja on sanoinkuvaamattoman hyvä - ja hauska! Ensimmäisessä kirjassa Fowl nuorempi vain nörttäilee tietokoneellaan ja se saattaa tuntua joistakin tylsältä, mutta ei siitä kannata lannistua, sillä jos silloin lannistuu menettää suuren osan kirjaelämästään! Toinen osa on parempi ja kolmas parempi kuin toinen ja neljäs parempi kuin kolmas! Ja viides on viedä hengen! :D hyvällä tavalla... 
Pyytäisin myös, että kaikki kirjoja rakastavat ainakin - lukisivat Cornelia Funken Mustesydämen ja Musteloitsun. Keväällä kirjoista tulee elokuva. Kolmatta kirjaa ei ole vielä ilmestynyt ainakaan Suomessa, mutta tiedän kirjan nimen; Muste... jotain xD. Taisi olla joku Musteaamu, yms. Kirjasarja kertoo maailmoista ja kirjoista. Ja pahan ja hyvän kamppailusta, kuten melkein jokaisessa fantasiakirjassa.
Pyytäisin myös ystävällisesti lukemaan vielä kaksi mittaamattoman hyvää kirjaa. Nimittäin Eragonin ja sen jatko-osan Esikoisen. Tähänkään kirjasarjaan ei ole vielä ilmestynyt kolmatta pääteosaa Suomeen (ainakaan). Kirjat kertovat Eragon- nimisestä pojatsa, joka löytää lohikäärmeen munan ja antaa lohikäärmeelle nimen Saphira. Hän ja hänen lohikäärmeensä ystävystyvät haltijoiden, kääpiöitten ja muiden ihmisten kanssa. Kaikissa näissä kirjoissa taistellaan yhtä ja samaa pahaa vastaan (eli se ei vaihdu, en osaa selittää paremmin, mutta älyätte varmaan, jos sanon, että sitä käytetään jokaisessa mainitsemassani kirjassa, eli myös Harry Pottereissa. Eli siis Harry vastaan paha, eli Voldemort. Eikä mikään muu). Artemiksessa ei sen sijaan ole yhtä pysyvää pahaa, tai sitten niitä on monta. En osaa selittää. (Liian hyvää selitettäväksi ;)) Lukekaa, niin ymmärrätte, miksi ylistän juuri näitä kirjoja!
Vielä yksi kauhukirjailija tänne mahtuisi ;D! Nimittäin Darren Shan. Hänen oikea nimensä ei ole Darren Shan, mutta en tiedä mikä se oikeasti on...
Hän on tunnettu kauhukirjoistaan, varsinkin Friikkisirkuksesta ja sen jatko-osista! Kannattaa lukea. Ei ole mikään pitkä ja kirjassa tapahtuu koko ajan, ei siis ole tylsistymisen vaaraa!
Sitten siirrytään vihoviimeiseen sarjaan! Ensimmäinen osa on Houkutus...
Ihanaa romanttista ja täynnä jännitystä (vampyyreita) oleva kirja.
Vaikka tuosta esittelystä tulikin lyhyt, ei se tarkoita, että olisi vähäpätöisin. Päinvastoin!
Kirjoitan tänne vielä pari kirjaa, tai oikeastaan kerron enemmän koko trilogiasta. Nimittäin Näkijä-trilogia. Se on hyvä, mutta voi. VOI! En voi käsittää, miten sen loppu oli. Varautukaa: loppu= huono. Luulin kaikkea, mutta sitten odotukseni olivatkin vääriä. Säälittävää. Olisin itsekkin kirjoittanut paremman lopun. Tämä kirjasarja oli ehkä huonoin näistä kaikista, mutta niin hyvä, että se pitää esitellä. Kirjoittelen tänne vielä vähän kaikkia kirjoja, mitä tulee luettua. Siis hyviä kirjoja. Näette sen varmaan jo otsikosta.

1488855.jpg

TÄSSÄ ON HOUKUTUS (VASEMMALLA) JA SEN JATKO-OSA UUSIKUU OIKEALLA. <3